Smoods.nl
Image default
Verbouwen

Waarom je de plaatsing van ramen maar beter aan een expert overlaat?

Als bouwexpert mag ik dan misschien wat bevooroordeeld zijn, dat maakt een waarheid als een koe niet minder correct. Het plaatsen van aluminium, pvc of houten ramen laat je maar beter over aan een vakexpert. Natuurlijk kan je zelf proberen je ramen te plaatsen, maar als je dit door een expert laat doen ben je er zeker van dat je investering op de best mogelijke manier rendeert. Bovendien raad ik aan niet te besparen op de kwaliteit van je ramen en te kiezen voor toonaangevende merken. Op lange termijn doe je hier sowieso voordeel mee!

 

Een vakspecialist helpt je bij je keuze

Een goede vakman is thuis in ramen en deuren en kent de materialen op zijn duimpje. Hij kan je dan ook de voor- en eventuele nadelen van aluminium, pvc of hout meegeven. Zo kan je een weloverwogen keuze maken, Daarnaast kan hij je wijzen op de verschillende types ramen en profielen, de eventuele subsidies en valkuilen. Niet elk raam is misschien geschikt om in jouw woning geplaatst te worden. Een professionele vakman zorgt voor een nauwkeurige opmeting, zodat jouw ramen als gegoten zitten.

 

Geen vertraging, een naadloze plaatsing

Op een echte vakspecialist kan je rekenen. Hij bestelt de ramen voor je en komt deze op de afgesproken datum plaatsen. Zo lopen eventuele andere verbouwingen zeker geen vertraging op, maar ook in nieuwbouw zijn deadlines heilig. Bovendien geniet je bij een gespecialiseerd bedrijf in het plaatsen van ramen en deuren van garantie. Moest er toch wat mislopen dan ben je op zijn minst zeker van een snelle oplossing.

 

Een piekfijne werf

Zie je op tegen het trek- en sleurwerk, ben je niet handig of kan je geen rommel zien. Dan zit je goed met een vakexpert. Hij en zijn team doen al het werk voor je en laten de werf piekfijn achter. Jij beschikt over gloednieuwe pvc, aluminium of houten ramen die uitstekend isoleren, terwijl er helemaal geen rommel is en de werf netjes wordt achtergelaten.

 

Scherpe prijzen bij de vakexpert

Denk je dat je goedkoper af bent als je alles zelf doet? Die kans bestaat, maar weet dat vakexperts vaak hele scherpe fabrieksprijzen kunnen bedingen. Zo zijn ze vaak een stuk voordeliger. Bovendien doen ze vaak beroep op topmerken als Schüco en Kömmerling. Deze profielen zijn niet alleen supersterk, ze isoleren uitstekend. Hierdoor bespaar je heel wat op je energierekening en verdien je ze snel terug.

Wil je meer weten over het plaatsen van aluminium, pvc of houten ramen, geef me dan gerust een seintje. Ik bekijk graag samen met jou de opties en geef je het nodige advies op maat. Daar mag je immers op rekenen bij een vakman.

http://www.xavierdebouwexpert.be/nl/blog/ramen-en-deuren/