Smoods.nl
Image default
Zorg

Zelf je zorgverzekering samenstellen

Iedereen heeft andere zorg nodig en daarom is een zorgverzekering iets persoonlijks. Een standaard zorgverzekering biedt niet voor iedereen de juiste vergoedingen. Bij ZorgDirect begrijpen we dit en bieden we de mogelijkheid om een zorgverzekering op maat af te sluiten. Je kunt bij ons naast je basisverzekering kiezen uit vijf verschillende aanvullende verzekeringen om af te sluiten. En voor wie regelmatig bij de tandarts komt, hebben we drie losse tandartsverzekeringen met elk een andere dekking per kalenderjaar.

Naturapolis of restitutiepolis

De basisverzekering van ZorgDirect was tot begin 2018 een naturapolis. Je krijgt dan alleen een volledige vergoeding van zorg die je ontvangt van zorgverleners waarmee wij een contract hebben afgesloten. Het is natuurlijk prettiger om zelf te kunnen kiezen door wie en waar je behandeld wilt worden. Daarom hebben we ervoor gekozen om onze polis om te zetten in een restitutiepolis. Hiermee kun je altijd rekenen op een vergoeding, ook bij zorgaanbieders die geen contract met ons hebben. Alles wat je wilt weten over een naturapolis of restitutiepolis kun je vinden op onze website.

Het gemak van ZorgDirect

ZorgDirect wil het haar klanten zo gemakkelijk mogelijk maken. Naast het feit dat je bij ons een zorgverzekering op maat kunt samenstellen en een vrije zorgkeuze hebt, bieden we nog meer gemakken. Zo kun je via Mijn ZorgDirect online je zorgadministratie regelen. Je kunt hier bijvoorbeeld een declaratie indienen als dit nodig is, of je persoonlijke gegevens wijzigen wanneer deze veranderen. Ook onze declaratie app maakt het erg eenvoudig om zorgkosten te declareren.

Juiste zorg vinden

Zelf dingen kunnen regelen is fijn, maar als je een vraag hebt, wil je dat iemand je hiermee kan helpen. Daarom kun je ook altijd contact opnemen met onze klantenservice. Wij zoeken bijvoorbeeld graag voor je uit waar je de beste behandeling kunt krijgen voor een bepaalde aandoening. Neem dus gerust contact op!

https://www.zorgdirect.nl