Smoods.nl
Image default
Zorg

De dry needling in Almelo is een effectieve pijngenezing

Als je last hebt van klachten waar dan ook in je lichaam, kan je eens navragen of het misschien voor jou interessant is om dry needling in Almelo te gebruiken voor het verbeteren va je klachten. De behandelingen bij dry needling in Almelo worden vaak uitgevoerd door een manueel therapeut of door een fysio therapeut. Het is ervoor bedoelt om je spieren te ontspannen, want daar kan nogal veel spanning in zitten. Wanneer je een ontzettend druk leven hebt krijg je snel te maken met de spanning in de spieren. De spanning die zich dan in je hoofd bevindt slaat dan over op je spieren en op de lange termijn, maar ook op de korte termijn kan dit zorgen voor andere klachten. De spieren die vast zitten kunnen gaan drukken op andere spieren en gewrichten en dit kan pijn veroorzaken. 

Verlost van je pijn

Bij dry needling in Almelo word je van deze pijn verlost in een korte tijd. Want door middel van de droge naalden die de therapeut in je spieren zal plaatsen en hier een techniek mee zal uitvoeren, ontspant de spier waardoor de oorzaak van alle problemen in een keer wordt verholpen. Vaak geven mensen ook als feedback op de behandelingen van dry needling in Almelo dat dit erg opluchtend werkt en je echt het gevoel hebt dat er een last van je schouders af valt. 

De behandeling

De dry needling in Almelo is een erg effectieve manier om pijn te verhelpen. Heb je dus bijvoorbeeld last van een spierknoop in je nek, dan kan dit vervolgens gaan drukken op een andere spier in je nek en kan je ernstige klachten van hoofdpijn ervaren, terwijl dit dus eigenlijk uit je schouders en nek komt. De therapeut die de dry needling in Almelo weet precies welke spieren er moeten worden aangepakt om de klachten te verhelpen. Vaak is een enkele behandeling wel genoeg, maar in sommige gevallen zijn er meerdere behandelingen nodig om de echte klachten te bestrijden.