Smoods.nl
Image default
Groothandel

Laat uw verpakking op maat ontwerpen

Heb je een bestaand product, maar ben je niet meer tevreden met de verpakking? Of wil je een nieuw product lanceren en daarbij een passende verpakking laten realiseren? Dan is het laten ontwerpen van een verpakking een uitstekend idee. Het straalt natuurlijk professionaliteit uit. Maar met een unieke en opvallende verpakking ziet de ontvanger direct van welk bedrijf het pakket afkomstig is én is de kans groter dat hij of zij de volgende keer weer bij jou een bestelling plaatst. Zoek je een specialist? Dan staat Kilsdonk Packaging uit Nijmegen voor je klaar. Deze specialist heeft al meer dan 100 jaar ervaring op het gebied van ontwerpen en realiseren van verpakkingen.

Geef jouw product(en) karakter met een aantrekkelijke verpakking

Laat je een verpakking door deze specialist op maat ontwerpen? Dan kies je voor een verpakking uit passend materiaal, maar ook voor een aantrekkelijke verpakking. Een goede verpakking creëert namelijk meer beleving bij de ontvanger van het pakket. Op die manier is een verpakking meer dan een stuk papier of karton.

Maak jouw wensen kenbaar en de specialist gaat aan de slag

Bij Kilsdonk Packaging regelen ze alles voor jou. Zo luisteren de specialisten naar jouw wensen en gaan daar vervolgens mee aan de slag. De lijnen zijn kort, de realisatie van de verpakkingen vindt plaats op één locatie en transparantie is erg belangrijk. Zo weet je immers altijd waar je aan toe bent, blijft iedereen altijd up-to-date en is de samenwerking optimaal. Gedurende het ontwikkeltraject krijg je altijd digitale en fysieke modellen te zien, zodat je zeker weet of de verpakking naar wens is. Dat is wel zo fijn, nietwaar? Heb je interesse in het laten ontwerpen van een aantrekkelijke verpakking of wil je meer weten over de werkwijze van deze specialist? Neem dan gerust contact met de medewerkers op en ontdek wat zij voor jou kunnen betekenen.

https://www.kilsdonkpackaging.nl/