Smoods.nl
Image default
Kinderen

Kinderopvang De Groene tuin

Zoekt u een kinderopvang in Rotterdam, dan is kinderopvang De Groene Tuin de opvang waar u moet zijn. Dit is wat de kinderopvang te bieden heeft.

Een veilige en stimulerende omgeving

Het is heel belangrijk dat er een goede sfeer in de groep is. Deze zorgt namelijk voor een veilige en stimulerende omgeving. Het gaat erom dat iedereen zich veilig voelt. De kinderen worden aangemoedigd om op een actieve manier mee te doen en zichzelf te zijn, zodat ze veel leren in hun tijd op de kinderopvang. Daarnaast leren zij ook dat er een andere omgeving is dan alleen bij papa en mama. De kinderen leren hiermee om te gaan en ze leren ook de regels die horen bij de andere omgeving. Zo ontwikkelen zij discipline en zelfstandigheid. Uit onderzoek is gebleken dat de kinderen die naar de kinderopvang gaan meer zelfvertrouwen krijgen dan de kinderen die niet gaan. Ouders kunnen hun kinderen zo een kans geven om zichzelf te ontplooien, zelfstandig te worden en te ontwikkelen. Deze omgeving is wat kinderopvang De Groene Tuin te bieden heeft. 

Emotionele en cognitieve ontwikkeling

Elke groep is ingedeeld per leeftijdsgroep. Zo komt elk kind in de juiste groep terecht die past bij zijn of haar eigen leeftijd en ontwikkeling. Dit is goed voor het emotionele en cognitieve brein van uw kind.

Gezonde voeding

Kinderen die gezond eten en genoeg bewegen zijn minder vaak ziek dan de kinderen die dat niet doen. Daarnaast kunnen zij zich ook beter concentreren op school, hebben minder kans op overgewicht, zitten lekkerder in hun vel en hebben meer energie. Wat ook heel belangrijk is dat zij minder kans hebben op hart-en vaatziekten als zij volwassen zijn. Heel veel voordelen dus! De Groen Tuin staat voor gezonde voeding voor zowel de fysieke als mentale gezondheid van kinderen.