Smoods.nl
Image default
Mode en Kleding

Wat zijn de nieuwste trends op het gebied van herentassen?

Wat zijn de nieuwste trends op het gebied van herentassen?

Je oude tas is helemaal versleten en je hebt hem met plezier kunnen dragen. Nu wil je heel graag kijken voor een soort gelijke tas maar dan iets moderner. Je hebt wel wat specifieke eisen waar een tas aan moet voldoen. Zo had je graag gewild dat je tas voor ieder gelegenheid gebruikt kan worden. Misschien eens een beetje rondneuzen welke nieuwe trends er zijn en of je een geschikte tas kunt vinden.

Alles in een notendop

Je was zo gewend aan je oude tas en dat je daarvan afscheid van hebt moeten nemen deed je toch wel een beetje pijn. De tas was lekker ruim en al je gerief kon je erin kwijt. Zo’n tweede tas als deze kan gewoonweg niet bestaan. Oké maar nu wordt het tijd om voor jezelf na te gaan welke specifieke eisen je hecht aan een nieuwe tas. Je hebt een tas nodig voor je werk, en om kleine boodschappen te doen tijdens je lunchpauze. Dus dan kun je een kleine tas in ieder geval wegstrepen. Wat dacht je van een paper bag, nee deze is niet gemaakt van papier maar van stevig leder materiaal.

Is een schoudertas ook praktisch

Jazeker is een schoudertas zeer praktisch en niet alleen voor de vrouwen gemaakt. Want voor de mannen hebben ze een schoudertas zo aangepast dat je juist cool en elegant en met een frisse blik naar je werk kan.  Onder deze rubriek heren schoudertas vind je misschien wel de meest trendy tas die er bestaat, daarbij is deze tas heel makkelijk te gebruiken en voorzien van enkele vakken waarbij je je telefoon apart kunt opbergen.

Hoef je niet veel mee te nemen

Heb je een dagje tussendoor dat je niet veel hoeft mee te nemen naar je werk maar wil je op een veilige manier over straat lopen dan is een crossbody tas brede band een goede optie. Voorheen noemde ze het een heuptasje, en daarbij kun je deze tas ook gebruiken in je vrije tijd. Of als je het leuk vindt om een wandeling te maken in het bos. Flesje drinken en je fotocamera past er allemaal in. Voorzien van degelijke ritsjes die niet heel snel kapotgaan, en de kans erg klein is dat je ook maar iets verliest. Hopelijk vind jij je tas die net zo goed functioneerde als je oude favoriete tas!