Smoods.nl
Image default
Mode en Kleding

Soorten pasjeshouders voor heren

Soorten pasjeshouders voor heren

De portemonnee en de pasjeshouder leer zijn belangrijke onderdelen van het dagelijks leven van mannen. Het kunnen stijlvolle en functionele accessoires zijn om je ID-documenten, kaarten en contant geld in op te bergen. De populariteit van een geldloze samenleving zorgt er echter voor dat veel mensen geen contant geld als betaalmiddel gebruiken. Ze geven er de voorkeur aan om creditcards te gebruiken om aankopen te doen. Daarom hebben sommige mensen geen portemonnee meer nodig. Ze hebben alleen pasjeshouders voor hun dagelijkse bezigheden. Er zijn verschillende soorten pasjeshouders waaruit je kunt kiezen. Hoe kies je dan de meest geschikte pasjeshouder? Je moet kiezen voor degene met een minimalistisch ontwerp. De slanke en compacte pasjeshouders zijn gemakkelijker mee te nemen. Als je niet kunt beslissen over het beste item voor je, vind je hier een lijst met drie populaire ontwerpen van pasjeshouders voor mannen waaruit je kunt kiezen.

Bi-Fold pasjeshouder

Bi-fold ontwerp is de meest populaire card holder. Deze stijl maakt gebruik van een eenvoudige omvouwconstructie. Veel mensen houden van het platte en compacte ontwerp. Zo neemt hij niet veel ruimte in beslag in je zak of tas. Bi-fold pasjeshouders hebben doorgaans vier tot acht kaartsleuven. Het heeft ook een ID-venster. Bi-fold pasjeshouders staan ​​voor eenvoud en gemak. Het biedt snelle toegang tot je creditcards, ID-kaarten en lidmaatschapskaarten. Dit ontwerp is ook tijdloos en esthetisch. Het ziet er dus niet verouderd uit, ook al heb je het al een aantal jaren gebruikt.

Reiskaarthouder

Als je van reizen houdt, moet je investeren in een pasjeshouder heren. In tegenstelling tot andere soorten pasjeshouders, kunnen reiskaarthouders je paspoort en bankkaarten herbergen. Vanwege deze functie zijn reiskaarthouders erg populair onder reizigers. De meeste producten zijn voorzien van ritsen of drukknopen. Dit sluitsysteem kan de veiligheid van je kaarten en documenten garanderen. Deze pasjeshouder is meestal gemaakt van leer of nylon. Dit materiaal is duurzaam en kan dus voldoen aan de reisvraag. Helaas is het formaat van de reiskaarthouder vrij groot. Het kan dus moeilijk voor je zijn om het in je zak te houden. Deze pasjeshouder is ideaal voor op reis, maar geen optie voor dagelijks gebruik.

Gestroomlijnde pasjeshouder

Dit is het eenvoudigste ontwerp van een pasjeshouder. Deze pasjeshouder biedt je slechts enkele sleuven voor kaarten. Het moedigt de eigenaren aan om essentiële items zoals creditcards en rijbewijzen bij zich te hebben. Omdat het ontwerp slank, licht en compact is, kun je het gemakkelijk in je zak stoppen. Het zal niet veel ruimte in beslag nemen. Deze pasjeshouder is een perfecte keuze voor dit digitale tijdperk. Het is niet meer nodig om een ​​dikke portemonnee mee te nemen. Je hoeft alleen je bankkaart te gebruiken voor betalingsopties wanneer je een aankoop doet. Welke pasjeshouder je ook kiest, hij moet passen bij jouw persoonlijke smaak en levensstijl. Indien nodig kun je meerdere pasjeshouders in verschillende uitvoeringen aanschaffen. Je kunt dus degene gebruiken die het meest geschikt is voor de activiteit die je gaat doen.