Smoods.nl
Image default
Woning en Tuin

Laat je kinderen de tuinposters voor dit jaar kiezen

Het zijn prachtige herinneringen, al die kunstwerkjes en tekeningen van je kinderen door de jaren heen. Ze hebben er hard voor gewerkt op school en in de crèche. Ze hebben hun ziel en zaligheid erin gestoken. En dan die trots en blijde verwachting op een kindergezichtje wanneer ze de tekening aan je geven …  Daar wordt elke mama of papa toch blij van?

Na een tijdje hangt de ijskast echter vol, en moet je op zoek gaan naar een andere manier om met de prachtige kunstwerkjes van je kleine kapoen te pronken. Wat dacht je van een kindertekening op een tuinposter? Zo krijgt je kind een eigen plekje met een zelfgemaakte creatie aan de buitenmuur, en kan hij of zij met trots hun tekening laten zien aan alle vriendjes en vriendinnetjes. En jouw tuin krijgt een persoonlijke, unieke toets!

Een kindertekening als tuinposter …

Tijd voor het creatieve proces. Laat je kinderen een favoriete tekening uitzoeken of laat ze een nieuwe tekening maken. Kleurpotloden, stiften, verf en krijtjes op tafel en ze kunnen aan de slag. Na het creatieve proces ben jij als papa of mama aan de beurt. Het enige wat je hoeft te doen is het inscannen van de tekening en uploaden op onze website. Binnen enkele minuten heb jij in ons gebruiksvriendelijk systeem al de kindertekening als tuinposter besteld. Nu alleen nog wachten totdat de post het pakketje bij je thuis komt afleveren!

Tip: Wil je dat de kindertekening een beetje past in de stijl van de tuin? Vertel je kinderen een thema of geef ze een kleurenpalet waarmee ze aan de slag mogen gaan.

… met een handig ophangsysteem

Al onze tuinposters zijn voorzien van een handig en onzichtbaar ophangsysteem. Het gebruiken van een boormachine, nagels of hamer is niet nodig. Het ophangsysteem is eenvoudig te bevestigen en te gebruiken. Je zal zien, binnen enkele minuten hangen de (kinder)tuinposters al in de tuin!

Bovendien kunnen ze ook tegen regen en wind. Over jouw tuinposters hoef je je dus zeker geen zorgen te maken. Ben jij ook al helemaal verkocht en wil jij ook een buitenschilderij? Bestel dan nu.

https://www.tuinposter.nl