Smoods.nl
Image default
Woning en Tuin

Een canvas doek op dibond of plexiglas? Welke verkies jij?

Soms moet je lang zoeken om wat moois te vinden, en soms valt het gewoon in je schoot. Toen ik televisie aan het kijken was en de canvas doeken van canvaswinkel.nl werden voorgesteld, was ik meteen verkocht. Ik was al lang op zoek naar een canvas doek en de mogelijkheden online waren enorm. Toen ik de prijs berekende viel deze ook mee, dus een canvas bestellen was een koud kunstje.

Natuurlijk kun je bij canvaswinkel.nl voor het traditionele canvas doek gaan, maar net zo goed laat je je canvas drukken op dibond of plexi. Het zijn andere materialen, die dan aan ook een totaal andere uitstraling geven aan je canvas doek. Zelf was ik meteen overtuigd van de mogelijkheden van dibond. Dit materiaal heeft net wat meer uitstraling dan een gewoon canvas doek, wordt gebruikt door fotografen en hangt nu geweldig in mijn woonkamer. Het canvas schilderij bevestigen was overigens een fluitje van een cent. Nochtans, handig ben ik niet.

Inspiratie in overvloed voor je canvas doek

Ben je niet de meest creatieve mens die op deze aardbol rondloopt? Geen angst, op de website valt er meer dan genoeg inspiratie te vinden. Je vindt er ontelbare foto’s voor op je canvas doek. Met het zoeken naar de perfecte foto ben je vast wel een tijdje zoet. Eender welk tafereel je zoekt, je vindt er een kwalitatieve foto van.

Wil je echt een uitzonderlijk canvas doek? Dan upload je je eigen foto en laat deze op je canvas doek printen. Dit kost niet meer en geeft je nog meer voldoening. Je eigen foto in topkwaliteit aan je muur, daar kun je bij je vrienden mee uitpakken. Bij canvaswinkel.nl controleren ze steeds of de kwaliteit van je foto goed genoeg is, dus je hoeft je geen zorgen te maken over een onscherpe foto.

De meest correct en transparante prijsgarantie voor je canvas doek

Bij canvaswinkel.nl leveren ze kwaliteit. Je krijgt dan ook een stevige garantie op alle canvas doeken. Ze geven er een kleurgarantie van 80 jaar. Bovendien zijn alle canvassen er kras- en waterbestendig. Hoe groot je je canvas doek wil? Ook dat ligt volledig in jouw handen. Van klein tot super groot, bij canvaswinkel.nl printen ze het. Je kunt zelf de maten bepalen van jouw canvas doek. Geef je deze online in, dan zie je gelijk hoeveel jouw canvas schilderij kost. Lekker makkelijk en transparant.

https://www.canvaswinkel.nl/produkten/foto-op-dibond/