Smoods.nl
Image default
Vervoer en transport

Ga voor een vaste prijs met de taxi naar de luchthaven van Eindhoven

Een taxi naar Eindhoven Airport reserveert u snel en eenvoudig bij HAYTAX. Dit taxibedrijf hanteert een vaste, goedkope prijs. Deze prijs is opgebouwd uit drie delen: het starttarief, de duur van de rit en de afstand. Daarbij betaalt u geen extra voorrijkosten, nachttarieven en bagagekosten. Bovendien biedt dit bedrijf verschillende reismogelijkheden aan voor kleine en grote gezelschappen. Reist u met vier personen of minder? Dan kunnen zij u vervoeren met één van de luxe personenauto’s. Ook kunt u bij dit bedrijf kiezen voor een bus. Hiermee kunnen zij een maximum van 8 personen vervoeren.

Vertrek in alle rust op vakantie

Wanneer u op vakantie vertrekt, wilt u enkele dagen helemaal tot rust komen en genieten. Daarom is het een goed idee om na te denken over uw transport naar de luchthaven. Kies voor de service van een taxibedrijf als HAYTAX en ga zorgeloos naar de luchthaven van Eindhoven, Schiphol of Düsseldorf. Daarbij geniet u altijd van het comfort van een luxueuze wagen voorzien van Wifi. U reserveert uw taxi naar Eindhoven of een andere bestemming eenvoudig online. Wanneer u tenminste 24 uur van tevoren reserveert, geniet u van extra voordelige tarieven.

Uitgebreide service voor zakelijk reizen

Taxibedrijf HAYTAX biedt een uitgebreide service voor particulieren en bedrijven. Gaat u zelf op businesstrip of ontvangt u internationale klanten? Wat uw wensen ook zijn, dit bedrijf zorgt voor een oplossing op maat. Wilt u graag dat de taxichauffeur klaar staat in de aankomsthal? Of wilt u graag op zakenreis met een kleine groep? Bel naar HAYTAX voor een gepaste oplossing. U bereikt dit taxibedrijf 24 uur op 24. Zo weet u zeker dat u een snelle oplossing ontvangt. Daarnaast is het ook mogelijk om uw shuttle naar de luchthaven online te reserveren.