Smoods.nl
Image default
Woning en Tuin

Op zoek naar RAL 7016 antraciet grijs houtverf?

Wie graag ecologisch bezig is weet als geen ander dat je dan op de website van Thorndown.nl moet kijken! Dit b    edrijf is namelijk niet alleen ecologisch verantwoord, maar denkt ook maar al te graag met je mee! Zo is RAL 7016 antraciet grijs een kleur die veel gebruikt wordt voor het verven van buitengevels, schuttingen en andere constructies. Deze kleur staat bekend om zijn duurzame uitstraling en neutraliteit. Daarnaast past het vaak ook nog eens erg goed bij de rest van het interieur.

RAL 7016 is een sterke donkergrijze dekkende houtverf. Dit is ook nog eens duurzaam en waterdicht wat wel zo prettig is. Doordat het ecologisch is zal het ook de minimale VOS stoffen bevatten. Oftewel, een stuk beter voor het product en het milieu.

Twijfel je nog over de kleur?

Het is een lastige opgave om dit online te bezichtigen. Gelukkig maakt Thorndown.nl het mogelijk om gratis een houtverf kleurenstaal opgestuurd te krijgen. Hiermee kan je in jouw eigen omgeving de kleur bekijken om te zien of dat het daadwerkelijk de kleur is waar je naar op zoek bent. Houdt er wel rekening mee dat de kleur in een kleurstaal niet direct een duidelijk beeld kan geven. Wel kan je er een beter beeld bij krijgen zodat jij een duidelijke keuze kan maken.

Zo beschikt Thorndown over een blik van 750 milliliter, 2,5 liter en zelfs 5 liter waar je mee aan de slag kunt gaan. Uiteraard voorzien van de beste kwaliteit waar jij als klant van kunt profiteren!