Smoods.nl
Image default
Aanbiedingen

Voor de beste keukenmachine moet je bij Lidl wezen!

Lidl is vooral bekend om zijn producten van hoge kwaliteit, verscheidenheid en betaalbaarheid. De producten van Lidl zijn huismerken, wat betekent dat ze speciaal voor de winkel worden geproduceerd. Je kunt dezelfde kwaliteit dus niet in een andere winkel krijgen.

Lidl biedt een breed scala aan levensmiddelen, van verse producten, vlees en vis tot bakkerijproducten, zuivel, kaas, sauzen, brood en nog veel meer. De winkel verkoopt ook sterke drank, wat niet veel andere winkels verkopen vanwege de strenge wetten van de staat. Maar het gaat niet alleen om voedsel. Lidl verkoopt ook keukengerei, kinderspeelgoed en elektronica. Vergeet de leuke keukenmachines Lidl niet. 

Een nieuwe keukenmachine uit de Silvercrest familie van Lidl

Keukenmachines zijn een echte hit bij de consument. Ze zijn immers een kostbare tijdsbesparing en een garantie voor succes van de bereide recepten. Toch kunnen de soms dure kosten van deze apparaten veel klanten afschrikken. Daarom heeft Lidl onlangs zijn intrede gedaan op deze markt door zijn meervoudige keukenmachines tegen zeer lage prijzen aan te bieden. Deze keukenmachine is door hun getest en goedgekeurd. Sindsdien is hun reputatie gevestigd en er zijn tienduizenden klanten die ongeduldig wachten op de gloednieuwe huishoudelijke apparaten van Lidl, zoals blijkt uit de lege schappen bij elke productlancering. De reden is eenvoudig: de prijs-kwaliteitverhouding is praktisch onverslaanbaar op de markt van kleine huishoudapparaten. De multifunctionele keukenmachine van Silvercrest, die sinds 16 september te koop is, is een groot succes, want de schappen worden leeggehaald. In feite is de keukenmachine slechts in zeer beperkte hoeveelheden verkrijgbaar en is hij enkele dagen te koop in de winkels van het merk. Bij de release werd de multifunctionele keukenmachine van Lidl aangeboden in verschillende kleuren, afhankelijk van de beschikbaarheid. Je hebt dus de keuze tussen 4 kleuren: zwart, blauw, roze en wit.

Eervolle kenmerken

De multifunctionele foodprocessor van Lidl is een kneed-, meng- en mix machine. Toen we de doos uitpakten, was een van de eerste dingen die onze aandacht trok, het gewicht van de keukenmachine. Tot onze verbazing is de robot erg licht, wat een verandering is ten opzichte van zijn directe concurrenten die veel zwaarder zijn. Daarom is de keukenrobot gemakkelijk verplaatsbaar, wat hem een zeer praktisch punt geeft. Bovendien is de robot stabiel tijdens het gebruik, aangezien hij op zuignappen is geplaatst om te kunnen blijven staan wanneer er krachtig wordt gemengd of wanneer de keukenrobot op hogere snelheden mengt.

 

Een goedkope en praktische keukenmachine voor dagelijks gebruik

De Silvercrest multifunctionele keukenmachine is uitgerust met een planetair mengsysteem, ideaal voor het mengen of kneden van hoge kwaliteit. De snelheid kan worden ingesteld en is traploos regelbaar, met een extra turbofunctie. Pas echter op voor bereidingen die langzaam kneden vereisen, en waarvoor je niet moet aarzelen om de keukenmachine te stoppen om al het deeg op de bodem van de kom te verzamelen. Voor dit doel betreuren wij het ontbreken van een spatel.

Deze keukenmachine is ook praktisch omdat de draaibare arm ervoor zorgt dat de keukenmachine gemakkelijk kan worden ontgrendeld om van accessoires te wisselen. Druk gewoon op de knop en hij zal ontgrendelen. Om de kom te verwijderen, kan hij gewoon naar rechts worden gedraaid. Dit maakt het ook gemakkelijk om van accessoires te wisselen.

Conclusie

De keukenmachine vervult zijn belangrijkste functies met bevredigende resultaten zonder uit te blinken in precisie. Maar voor dit prijsniveaus het moeilijk om het beste op de markt te eisen.