Smoods.nl
Image default
Aanbiedingen

Robotica

Robotica

Tegenwoordig worden robots steeds vaker gebruikt in het dagelijkse werk.De snelheid, flexibiliteit en precisie van een robot die steeds meer mensen vervangt in verschillende industriële productie. Mensen moeten leren werken met robots, dat maakt hun werk heel anders. Bij het ontwikkelen van machine-oplossingen speelt niet alleen hardware een belangrijke rol, maar is programmeren ook cruciaal voor het creëren van de meest onafhankelijke en soepele workflow. De medewerkers van High Tech Alliance zijn gespecialiseerd in en denken ook graag met u mee om een ​​oplossing voor uw situatie te vinden.

Voor High Tech Alliance is robotica een van de belangrijkste om complexe problemen op te lossen. Robotica is meer dan een simpele lasrobot arm of een verplaatsing tool die producten van punt A naar punt B verplaatst. Bij High Tech Alliance is robotica vaak onderdeel van de totaaloplossing. Met deze globale oplossingen, bedoelen we onder meer kansrijke toepassingen, productie, inspectie, onderhoud, reiniging en verbetering van arbeidsomstandigheden.

De toepassing van robotica zorgt voor enorme besparingen in tijd en geld. Vanuit economisch oogpunt is de toepassing van robots interessant. Door toepassing van robotica is het mogelijk om continu met precisie en snelheid te werken. Daarnaast biedt het meer flexibiliteit en kan dankzij automatisering continu hoge kwaliteit worden geleverd. Nu zien niet alle medewerkers de voordelen van het werken met robots, omdat ze het gevoel hebben dat hun plaats is vervangen. Dit is echter niet het geval, omdat de robot omslachtige, saaie of eentonige taken loslaat. Medewerkers moeten anders leren werken en eenmaal gewend accepteren ze alleen de toepassing van robotica.High Tech Alliance maakt robotsystemen voor, tussen: productielijnen en machines voor speciaal assemblagewerk voor gevaarlijk of gevaarlijk werk.

Automatisering en robotica zijn overal aanwezig.Dit maakt robotica een onderdeel van het totale automatiseringsproces. Experts van High Tech Alliance zorgen voor integratie van robotica met de systemen van onze klanten, in een totaaloplossing. Het productieprobleem van de klant oplossen, dat is waar het bij High Tech Alliance om draait. Afhankelijk van de toepassing onderzoeken onze engineers welk robot type het beste aansluit bij de wensen van de klant. We nemen het productieproces als uitgangspunt: 

  • Het is niet altijd nodig om een ​​nieuwe klantspecifieke te ontwikkelen.

  • Een standaard robotsysteem met software;

Een gereviseerd robotsysteem met software en garantie.

Hebben we vastgesteld dat er daarna een specifiek systeem moet worden ontwikkeld? Vervolgens ontwerpen de ingenieurs van High Tech Alliance zowel de hardware als de software. Dankzij de specifieke kennis van robotsystemen kunnen wij de juiste oplossingen bieden in complexe projecten.

 

https://www.hightechalliance.nl/