Smoods.nl
Image default
Aanbiedingen

Voordelen van werken midden in de zomervakanties

werk zoeken

Werken tijdens zomervakanties brengt volgens de geïnterviewde experts veel meer voordelen dan nadelen met zich mee: de controle neemt af, het werkschema verandert, er komt meer tijd vrij voor hobby’s en vermaak, en goed weer buiten het raam verbetert de stemming.

“Het is goed om in de zomer naar je werk te gaan, want de controle wordt sterk verminderd. Werknemers vertrekken, en we zijn degenen die in functie blijven, dankbaar. Ze zijn” uit het zicht. “Buiten sociale controle: noch collega’s noch leidinggevenden hebben veel controle En velen willen gewoon: in de zomer “omkeren”, en in de perfecte tijd van het laagseizoen – begin oktober of lente – om te vertrekken als … de prijzen laag zijn “, meent de psycholoog.

Midden in de zomervakanties werken en een pauze nemen tijdens het “laagseizoen” is een goede optie voor introverte mensen, zei ze, omdat er in de zomer minder werknemers op kantoor zijn en weinig mensen er de voorkeur aan geven om buiten het seizoen op vakantie te gaan. . Tegelijkertijd benadrukte de expert dat werkgevers in de zomerse hitte geen professionele impulsen en succes van werknemers mogen verwachten, omdat het in de hitte meestal moeilijk is om zich te concentreren.
Hobby tijd

Psychologen beweren op hun beurt dat het niet op vakantie gaan in de zomer een goede gelegenheid is om te doen waar je van houdt, een nieuwe hobby te vinden of je geboorteplaats te verkennen. Het is de moeite waard eraan te denken dat het in de zomer in ieder geval nodig is om de belasting te verminderen, anders bestaat het risico op emotionele burn-out.

Als een persoon om een ​​of andere overtuigende reden geen zomervakantie in de vorm van een vakantie kan organiseren, dan is het absoluut noodzakelijk om de belasting te verminderen, jezelf dichter bij het rustregime te brengen en op zijn minst je schema een beetje te veranderen … Dit is een belangrijke menselijke behoefte aan positieve emoties en nieuwigheid, en het is natuurlijk niet nodig om hiervoor naar Bali, de Malediven te gaan. Tijdens uw verblijf in de stad kunt u naar tentoonstellingen of concerten, modeshows of filmpremières. Aan wie is zo dichtbij.

De psycholoog benadrukte dat het in de zomer belangrijk is om zo vaak mogelijk buiten te zijn, om meer te bewegen, bijvoorbeeld zwemmen of nordic walking.

Afwisseling in het leven, wisselende beroepen is ontspanning. Sport is een must in het leven. U kunt lichamelijke activiteit kiezen, afhankelijk van uw gezondheid. Je moet beslist een hobby hebben, een soort spirituele voorkeur. Een persoon die leeft om “geld te krijgen – geld uit te geven”, heeft natuurlijk een veel grotere kans om zich onwel te voelen dan iemand die een idee in het leven implementeert, een missie vervult. Hij kan het voor zichzelf bedenken en zelf uitvoeren.

Goede oude wetenschap

De kandidaat voor medische wetenschappen deelde de basisregels van psychohygiene, die niet alleen zullen afleiden van gedachten om geen vakantie te hebben, maar ook iedereen zal helpen een harmonieuze levensstijl te vinden.

Er is zo’n goede oude wetenschap genaamd psychohygiene. Het impliceert de regels voor het handhaven van een dergelijke levensstijl en levensstijl waardoor iemand niet ontmoedigd kan raken en waardoor u hoge prestaties kunt behouden. Er zijn basisregels voor mentale hygiëne, een daarvan: doe jezelf goed en doe anderen geen slechte dingen.
De psycholoog wees onder meer op de verplichte afwisseling van fysieke, intellectuele en esthetische belastingen. Een warm gezinsklimaat is ook essentieel voor innerlijke harmonie. Perezhogin benadrukte dat als een persoon nog geen man, vrouw of kinderen heeft, het wordt aanbevolen om een ​​huisdier te hebben. Een van de meest effectieve methoden van psychologische stress, noemde Perezhogin ook autogene training – mentale oefeningen die helpen om innerlijke rust en balans te bereiken.

Het meest voorkomende type (psychohygiene) is autogene training, die goed werkt bij de neurosen van zieke mensen, en bij gezonde mensen, en bij mensen die extreme fysieke en mentale stress ervaren. Bijvoorbeeld sporters, piloten, astronauten, politieagenten. Het principe is zelfhypnose, het werkt via het autonome zenuwstelsel, de bloedcirculatie verbetert sterk, het metabolisme verbetert, het lichaam begint te leven.

https://vacatures.today/cat/Informatics6.html

https://www.vindazo.be