Smoods.nl
Aanbiedingen

Wat kan je doen met Microsoft SharePoint

U kunt een documenten delen. U dient het document te selecteren, dat u wilt delen. Dan klikt u op het weglatingsteken (…) om het menu te openen en vervolgens klik u op delen.

Microsoft SharePoint Online

Voor trainingen, cursussen en opleidingen kunt u altijd terecht bij TailorIT.

In het snelmenu voor SPO-document is delen gemarkeerd

SharePoint Server 2016/2013

U dient te klikken op delen in een bestand

Zie SharePoint-bestanden of -mappen delen in Office 365 of

U kunt sites delen als u machtigingen van site-eigenaar hebt. U klikt dan op SharePoint of op Sites, kies de site die u wilt delen en klik vervolgens op delen; knop delen .

Een teamsite maken

Vanaf de Microsoft SharePoint startpagina kunt u een site maken, als u Office 365 gebruikt. Er wordt dan automatisch een Office 365-groep gemaakt. Als u in Outlook of Personen een Office 365-groep maakt, krijgt u automatisch een teamsite in SharePoint Online. Als u machtigingen van site-eigenaar hebt met SharePoint Server 2016 of SharePoint Server 2013, klikt u op sites en vervolgens klikt u

op + nieuwe site of + nieuw.

Om een lijst of bibliotheek aan uw SharePoint Online teamsite toe te voegen, klikt u vanuit een site op + Nieuw en kiest u vervolgens lijst of bibliotheek uit de lijst.

Om vorige versies van een document te bewaren wanneer u het document wijzigt klikt u in Microsoft SharePoint Online met de rechtermuisknop op een document in een bibliotheek en vervolgens klikt u op Versiegeschiedenis (mogelijk moet u door het menu scrollen).Wat staat er op een Microsoft SharePoint site?

In Office 365 kunt u een site maken vanaf de Microsoft SharePoint startpagina. SharePoint wordt door organisaties gebruikt om websites te maken. Als u een Office 365-groep maakt in Outlook Online of Office 365 krijgt ook een SharePoint teamsite. Als u in SharePoint Server zit, kunt u een teamsite of een aantal andere typen sites maken. De sites kunt u gebruiken als een plek om informatie te bewaren, te delen of te openen en te organiseren, vanaf een willekeurig apparaat. Het enige dat u nodig hebt is een webbrowser, zoals Microsoft Edge, Internet Explorer, Google Chrome of Mozilla Firefox. Download de mobiele SharePoint-app om verbonden te blijven via uw mobiele apparaten.

Voor meer informatie kunt u altijd een Microsoft Sharepoint cursus volgen bij TailorIT

 

 

 

 

https://www.tailorit.nl/trainingen/it-gebruiker/ms-sharepoint/