Smoods.nl
Image default
Aanbiedingen

Drie belangrijke punten om rekening mee te houden bij een project

Drie belangrijke punten om rekening mee te houden bij een project

Bij het ontwikkelen van een project wordt vaak als eerst gedacht aan de herinrichting van een gebouw. De buitenkant van het pand wordt vaak een beetje vergeten, terwijl zaken als isolatie erg belangrijk zijn. De buitenkant is wel belangrijk, aangezien dit de eerste kennismaking met klanten is. Wanneer de buitenkant van het pand goed oogt zullen potentiële klanten ook eerder besluiten langs te komen. Benieuwd hoe je dit het beste regelt? Lees dit blogartikel en vind het uit.

 

Het begint buiten

Zoals eerder verteld is de buitenkant van jouw pand het eerste touchpoint dat klanten met jou hebben. Is de voorgevel van het pand vies, verkleurd of zie je veel afbladderende verf? Dan is de kans vele malen groter dat iemand met potentieel interesse een concurrent zal verkiezen. Laat de voorgevel zandstralen of herschilderen voor een nette en representatieve look. Ook is het belangrijk om naast de voorgevel te denken aan parkeerplekken. Kan er niet makkelijk of genoeg geparkeerd worden? Dan kun je ook zomaar een heleboel potentiële klanten kwijt raken.

 

Isolatie is ook belangrijk

Wanneer je te maken hebt met een ouder pand, kan je mogelijk enkelvoudige beglazing tegen komen. Ook zijn de kozijnen soms niet meer mooi door beschadiging of hebben ze een verouderde uitstraling. Het kan dan een goed idee zijn om de ramen te vervangen en de kozijnen op te frissen, zo creëer je een mooier en meer verzorgd uiterlijk terwijl je ook bespaart op energiekosten. Dit kan een behoorlijke financiële meevaller opleveren.

 

Maak optimaal gebruik van de ruimte

Bij veel bedrijven zijn er nog ruimten in het kantoor of bedrijfspand die (deels) leeg staan, dit is erg zonde. Je kan deze ruimte opnieuw invulling geven, bijvoorbeeld met een tafeltennistafel of voetbaltafel. Een ander idee is hier een ontspanningsruimte van maken, waar personeel gebruik van kan maken tijdens pauzes of de vrijdagmiddagborrel.

 

Kies voor professionele hulp

Ben je op zoek naar verdere informatie over de inrichting van een project? Kijk dan eens op de website van Kato projecten, zij zijn een professionele partij op het gebied van project- en kantoorinrichting. Zo weet je zeker dat jouw ruimte optimaal ingericht wordt.

 

https://katoprojecten.nl/