Smoods.nl
Image default
Vervoer en transport

Op zoek naar voordelige gebruikte pallets?

Bent u op zoek naar gebruikte pallets? Dan wilt u daar natuurlijk niet te veel voor betalen. Gebruikte pallets zijn populair omdat een pallet een transportmiddel is dat zonder problemen meerdere keren gebruikt kan worden. Pallets worden dan ook al vele jaren vele malen hergebruikt voordat ze uiteindelijk worden afgedankt. Er zijn in Nederland verschillende bedrijven die deze pallets op grote schaal kunnen leveren aan het bedrijfsleven. Deze pallets worden, voordat ze opnieuw in de verkoop gaan, grondig gecontroleerd en indien nodig gerepareerd met nieuwe planken en nieuwe klinknagels. Op deze manier is de pallet altijd veilig om te gebruiken.

Verschillende maten pallets beschikbaar

Als u op zoek bent naar gebruikte pallets kunt u kiezen uit tientallen maten. Maar niet alleen de maat is belangrijk, ook het maximale gewicht dat de pallet kan dragen. Het is belangrijk dat u weet hoe zwaar de gemiddelde belasting van een pallet is, zodat u uw aankoop hierop kunt afstemmen. Het maakt uiteraard een groot verschil of u een belasting van 300 kilogram nodig heeft of van 1.000 kilo. Daarnaast is de maat van de pallet belangrijk. De goederen die worden vervoerd mogen in principe niet uitsteken, omdat dit de belasting van de pallet negatief kan beïnvloeden en deze daardoor beschadigd kan raken. Let hier dus goed op als u gebruikte pallets gaat kopen.

Een bedrijf met een ruim assortiment pallets voor hergebruik

Als u op zoek bent naar herbruikbare pallets kijk dan eens op de website van Post Pallets & Kisten. Dit bedrijf handelt al sinds 1974 in gebruikte pallets. Alle binnengekomen pallets worden uitgebreid gecheckt voordat deze voor verkoop worden aangeboden. Beschadigingen worden hersteld om optimale veiligheid te garanderen. U vindt op de website een overzicht van het uitgebreide assortiment dat doorgaans beschikbaar is. De contactgegevens staan uiteraard ook online, zodat u direct contact kunt opnemen voor een order of een offerte.

https://ppk.nl/