Smoods.nl
Image default
Vervoer en transport

Op zoek naar de juiste heftruckbanden

Als u op zoek bent naar heftruckbanden zult u bij Juma BV aan het goede adres zijn. Heftruckbanden zijn niet zomaar overal te vinden. Een doorsnee garage heeft geen weet van dit type banden en zal u niet verder kunnen helpen. Juma BV is een groothandel in industriebanden en een expert in heftruckbanden. Er zijn ontzettend veel soorten en maten heftrucks, waardoor er ook weer tal van soorten banden zijn. De functie van de heftruck geeft vaak vorm aan de soort band dat er nodig is.

 

Wat is een heftruck?

Een heftruck is een industriële machine die grote en zware ladingen kan vervoeren en een hefvork heeft waarmee men een lading omhoog en omlaag kan bewegen. Net zoals heftruckbanden komen heftrucks in alle soorten en maten voor. Denk bijvoorbeeld aan een voorlader, hoogbouwtruck, zijlader, terreinheftruck, pallettruck, orderverzameltruck en ga zo maar door. Bij een ruig terrein past bijvoorbeeld het beste een terreinheftruck met grote wielen en een diep profiel. Voor een palletheftruck zijn kleine sterke wielen voldoende.

 

Alle banden voor ‘langzaam’ transport

Juma BV is een groothandel waar u niet alleen heftruckbanden vindt maar ook andere industriebanden. Het bedrijf is al 13 jaar actief en is gespecialiseerd in zogenaamd ‘langzaam’ transport. Bij langzaam transport zullen de banden niet zo snel slijten als bij snel transport, maar er ligt meer druk op de wielen doordat er vaak zware ladingen vervoerd worden. Sterke banden van goede kwaliteit zijn daarom een pré. Bij Juma BV vindt u volrubber- en luchtbanden en beiden zijn zo geschikt voor verschillende doeleinden.

 

Van A naar B met deze specialist

Moeiteloos van A naar B met uw heftruck wordt mogelijk gemaakt door Juma BV. Dit bedrijf levert niet alleen banden, ze bieden ook service aan waardoor u meteen rijklaar bent. U kunt gebruik maken van deze extra service als u in Nederland, België of Duitsland gevestigd bent. Het ter plaatse verwisselen van heftruckbanden, de reparatie van uw banden en een ruilvelgen systeem voor heftrucks behoren tot de mogelijkheden. Kortom, vraag vrijblijvend advies aan en ontdek de mogelijkheden.

https://juma-bv.nl