Smoods.nl
Image default
Vervoer en transport

Transport van Frankrijk naar Nederland en andersom

Zoekt u naar een bedrijf voor het transport van uw goederen van Frankrijk naar Nederland en andersom? Hier komt veel meer bij kijken dan enkel het transport. U dient ook rekening te houden met alle regels en wetten. Efficiëntie is ook een zeer belangrijk aspect bij transport. GET Transport helpt u hierbij. Met 30 jaar ervaring van verschillende zendingen, via wegtransport als via ander transport, weten zij hoe zij uw goederen moeten transporteren. Zij zijn gespecialiseerd in het vervoer van (niet-) gekoelde levensmiddelen, luxe goederen, machines en elektronica. Ook het vervoer van waardevolle goederen is geen probleem. Kiest u voor GET Transport, dan weet u zeker dat uw goederen efficiënt vervoerd worden.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

GET Transport is een onafhankelijke en internationale logistieke dienstverlener en beschikt over alle transportmodaliteiten. Uw zendingen van Frankrijk naar Nederland en andersom, worden verstuurd via spoor, zee en lucht. Dit biedt veel voordelen op het gebied van tijd, budget en milieu. GET Transport hecht veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Hierbij kunt u denken aan concrete acties zoals het voorkomen van onnodige kilometers, het verminderen van CO2 en het verhogen van de beladingsgraad. Trends en ontwikkelingen op het gebied van logistiek en transport worden goed in de gaten gehouden en chauffeurs volgen trainingen om de beloofde kwaliteit te waarborgen.

Al uw goederen laten vervoeren door deze internationale logistieke dienstverlener

Welke goederen u ook wilt vervoeren, GET Transport helpt u graag. Van gekoelde levensmiddelen tot luxe goederen en van machines tot electronica, het transport van uw goederen van Frankrijk naar Nederland en andersom gebeurt altijd veilig en efficiënt. Of dat nu gaat om kleine of grote bestellingen, GET Transport zorgt altijd voor een veilige en milieubewuste dienstverlening. Wilt u uw goederen laten vervoeren? GET Transport is uw partner in de internationale logistiek. Neem voor meer informatie over het vervoeren van uw goederen contact op.  

https://www.geffroy-transport.nl/