Smoods.nl
Image default
Vervoer en transport

Specialist in import en export van auto’s

Bent u op zoek naar een specialist die u helpt met de import en export van auto’s voor uw bedrijf? Reken dan op de expertise van het Belgische Quadriga Car Retail. Dit bedrijf uit Antwerpen is gespecialiseerd in de internationale handel van nieuwe auto’s en jonge occasions voor autoprofessionals. Dit bedrijf koopt grote partijen auto’s rechtstreeks van de fabriek of van invoerders uit Europa, Amerika en zelfs Azië en het Midden-Oosten. Hun leveranciers zijn voornamelijk bedrijven die cashflow willen creëren of die hun overstock willen afbouwen. Deze auto’s gaan ze vervolgens veilig en discreet stockeren in eigen magazijn. Daarna verkopen ze deze in kleiner aantallen aan afnemers zoals uzelf. Hoeveel auto’s u koopt, beslist u helemaal zelf afhankelijk van uw behoeftes en wensen.

Vlotte afhandeling bij import van uw auto

Quadriga Car Retail heeft veel ervaring met de import en export van auto’s uit verschillende regio’s. Dankzij hun uitgebreide partnernetwerk, garanderen ze een vlotte afhandeling. Zo geniet u als klant van een vlot logistiek proces dat vergemakkelijkt wordt door de handige locatie van Quadriga. Het bedrijf is gesitueerd nabij de Antwerpse haven, waardoor de import of expert van uw auto’s snel verloopt. Ook geniet u tijdens elke stap van het proces van een vlotte en heldere communicatie. U heeft hierbij altijd één persoonlijk aanspreekpunt. Het belangrijkste voordeel van in zee gaan met Quadriga Car Retail voor de import of export van auto’s is de scherpe prijs die u betaalt voor deze uitstekende service.

Uw partner ook voor exclusieve auto’s

Bent u als dealer op zoek naar exclusieve auto voor een klant? Of misschien zoekt u wel een oldtimer voor uw eigen plezier? Ook daarmee helpt Quadriga Car Retail u graag. Het bedrijf heeft namelijk een volledige afdeling gewijd aan de import en export van exclusieve auto’s. Zo verkopen ze oldtimers, sportwagens en raceauto’s aan bedrijven en particulieren over heel de wereld. Wat voor auto’s u ook zoekt om te importeren of exporteren, Quadriga Car Retail is uw betrouwbare en ervaren partner. Bezoek snel de website van deze specialist en maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

https://www.qcr.be/nl/home