Smoods.nl
Image default
Vervoer en transport

Een transportbedrijf in Nijmegen als uitvalbasis voor al uw industriële wensen

Een betrouwbaar transportbedrijf dat in Nijmegen is gevestigd is Beck Logistics. Een bedrijf dat zich al meer dan honderd jaar bezig houdt met transport en zichzelf continu weet te vernieuwen door haar expertise te verbreden. Het begon met een klein verhuisbedrijf, maar inmiddels is ze uitgegroeid tot een gigantisch bedrijf, betrouwbaar van karakter op het gebied van industriële transport en logistiek. Beck Logistics beperkt zich niet tot het binnenland, maar heeft haar sterke imago door heel Europa laten klinken. En nog steeds weet ze zichzelf goed te representeren. Momenteel is een belangrijke doelstelling van het bedrijf om ook duurzaam transport te kunnen leveren. Door te kiezen voor Beck Logistics kiest u niet alleen voor de beste kwaliteit, maar ook voor het milieu.

Soorten transport door Beck Logistics

De oorsprong van dit transportbedrijf uit Nijmegen ligt bij het transport, en ook tot op het heden is dit een grote kracht van het bedrijf. Beck Logistics heeft zich gespecialiseerd in verschillende soorten transport op zowel nationaal als internationaal gebied, zodat zij overal tot uw dienst kunnen staan. Veelgebruikte diensten zijn hijs- en montage activiteiten. De bediening hiervan wordt door gekwalificeerd personeel vanuit het bedrijf gedaan, en dat betekent dat u zich niet alleen geen zorgen hoeft te maken over het transport, maar ook het bedienen ervan wordt voor u geregeld. Deze specialisten worden ook ingezet bij andere vormen van transport, zoals industriële verhuizingen of exceptioneel transport. Gekwalificeerde chauffeurs en bediening met ervaring is een pre bij deze klussen van formaat, om nog maar te zwijgen van het papierwerk van vergunningen. Ook hier kunt u vertrouwen op dit transportbedrijf uit Nijmegen.

Uw producten waarborgen bij een transportbedrijf in Nijmegen

De ligging in Nijmegen is perfect als uitvalsbasis voor klussen in en buiten Nederland vanwege haar ligging. Deze ligging komt ook goed uit wanneer u uw industriële goederen op een veilige plek wil laten opslaan. Beck Logistics heeft zich gespecialiseerd in het opslaan van grote machines doordat zij opslagplaatsen hebben met bovenloopkranen, zodat er op de juiste manier kan worden omgegaan met de goederen. U kunt ervoor kiezen om een eigen opslagplaats te krijgen, maar indien u bereid bent deze te delen met anderen dan kan dit een financieel voordeel opleveren.

https://www.becklogistics.com/